service
Devops
A DevOps egy olyan gyakorlatokat, filozófiákat és kulturális értékeket magába foglaló módszer, melynek célja a fejlesztési életciklus lerövidítése és a folyamatos szállítás biztosítása magas szoftverminőség mellett. Az "üzemeltetés" és a "fejlesztés" összeolvadásán alapul, elősegítve a szoftverfejlesztők és az informatikai szakemberek együttműködését azáltal, hogy automatizálja a szoftverszállítást és az infrastruktúra változásait.Üzleti előnyök:

  • Gyorsabb szoftver “release”-ek: A DevOps segítségével a fejlesztési és üzemeltetési csapatok közötti hatékonyabb együttműködés révén a cég gyorsabban tud új funkciókat és javításokat kiadni.
  • Jobb stabilitás és megbízhatóság: Az automatizált tesztek és a folyamatos integráció révén a szoftverek stabilabbak és megbízhatóbbak lesznek, ami csökkenti az üzemzavarok és a rendszerhibák kockázatát.
  • Jobb ügyfélélmény: A gyorsabb kiadási ciklusoknak és a stabilabb szoftververzióknak köszönhetően a vállalat képes lesz jobban kiszolgálni ügyfeleit, ami hosszú távon növelheti az elégedettséget és a hűséget.
  • Költségek csökkentése: Az automatizált folyamatok és a hatékonyabb erőforrás-kihasználás révén az üzemeltetési költségek csökkenthetőek, és a meglévő infrastruktúra is optimálisabban használható ki.